J Pemenang Loteri Carolina Utara Dihukum Seumur Hidup kerana Membunuh Teman Wanita
togel

$10J Pemenang Loteri Carolina Utara Dihukum Seumur Hidup kerana Membunuh Teman Wanita

Pada Ogos 2017, Michael Todd Hill, 54, seorang pekerja loji tenaga nuklear dari Leland, Brunswick County, memenangi $10 juta dengan tiket Ultimate Millions di stesen minyak Maco Depot.

Dia menyifatkan detik itu sebagai “mengubah hidup” ketika dia bergambar untuk Data SDY jurugambar dengan cek besar, isterinya di sisinya.

Pada Julai 2020, dalam satu lagi detik yang mengubah hidup, dia menembak teman wanitanya, Keonna Graham, 23 tahun dari Navassa, di belakang kepala semasa dia tidur di dalam bilik di Hotel SureStay di Shallotte, Brunswick County.

Motif Cemburu
Pendakwa raya berkata Hill cemburu kerana Graham, 31 tahun lebih muda daripadanya, telah menghantar mesej kepada lelaki lain. Pasangan itu telah menjalin hubungan selama kira-kira 18 bulan, menurut dokumen mahkamah.

Mayat Graham ditemui oleh seorang pembantu rumah pada kira-kira jam 12:30 tengah hari pada 20 Julai. Ini adalah pada masa yang sama ibunya memfailkan Result Sidney laporan orang hilang selepas dia gagal hadir bekerja sebagai pegawai pembetulan di Institusi Koreksional Pender.

Menurut laporan bedah siasat, Graham sedang menggenggam satu sen di tangan kirinya, dan detektif menemui beg zip yang mengandungi bahan serbuk putih berhampiran.

Pendakwa raya berkata, rakaman pengawasan hotel menunjukkan bahawa Hill adalah satu-satunya individu yang berada di dalam bilik hotel itu bersama mangsa.

Dia ditangkap pada keesokan harinya dan kemudiannya mengaku melakukan pembunuhan itu. Pada 27 Mei tahun ini, juri mendapati dia bersalah atas pembunuhan peringkat pertama.

‘Lelaki baik’
Pada 2020, ahli gabungan NBC tempatan WECT bercakap dengan Tiffany Wilson, rakan keluarga mangsa.

“Saya rasa ia mengerikan,” katanya. “Maksud saya, dia baru sahaja memenangi Result HK loteri. Saya dengar dia baru berkahwin, dan awak pergi bunuh seorang gadis muda? Gadis yang cantik? Saya tidak faham.”

Semua wang itu dan anda menggoda seorang gadis muda untuk pergi ke hotel?” kata Wilson. “Saya tidak tahu apa keadaannya, tetapi anda tidak ada urusan berada di hotel bersamanya.”

WECT juga bercakap dengan pekerja di garaj tempat Hill membeli tiket loterinya. Mereka berkata dia kembali selepas kemenangannya untuk menghadiahkan gadis yang menjual tiket kepadanya $2,000 untuk berterima kasih kepadanya.

Mereka menyifatkan dia sebagai pelanggan tetap, “lelaki yang baik.” Mereka tidak pernah menyangka dia boleh melakukan perkara seperti ini.