Relax Gaming Menambah Thunderkick pada Program Dikuasakan Oleh
togel

Relax Gaming Menambah Thunderkick pada Program Dikuasakan Oleh

Relax Gaming terus mengembangkan senarai rakan kongsi yang diagregatkan kandungannya. Penambahan terkini menampilkan Thunderkick, sebuah studio dengan rekod prestasi yang mantap dan proses pembangunan terbukti yang hk pools telah mencipta beberapa pengalaman iGaming yang paling berbaloi.

Relax Gaming Menambah Thunderkick pada Program Dikuasakan Olehnya
Melangkah ke hadapan, studio itu akan disenaraikan sebagai rakan kongsi Powered By Relax dan ia akan menampilkan permainannya dalam platform pengagregatan yang berkuasa. Beberapa tajuk Thunderkick yang paling berkuasa termasuk Esqueleto Explosivo , Beat the Beast , Pink Elephants , dan lain-lain.

Kesemua tajuk ini telah mendapat kemasyhuran global kerana permainan, ciri dan tema uniknya, dan kini ia akan menakluki lebih banyak pasaran melalui jejak syarikat Relax Gaming yang ditubuhkan.

Secara keseluruhan, Thunderkick membawakan 50 slot hari ini yang dilesenkan di 15 bidang kuasa . Kerja di sebalik permainan ini dijalankan oleh lebih daripada Data SDY 70 profesional yang bekerja dalam syarikat dan telah berusaha untuk mencipta gelombang baharu produk iGaming yang menarik minat pemain dari latar belakang yang berbeza.

Ketua Pegawai Eksekutif Relax Gaming Simon Hammon mengalu-alukan peluang ini dan berkata bahawa syarikat itu sangat gembira untuk menandatangani dengan Thunderkick. Program Powered By (Relax) ialah cara yang hebat untuk membantu studio mengembangkan jangkauan mereka, jelas Hammon.

“Ini adalah studio yang telah mengagumkan kami selama bertahun-tahun dengan permainan inovatif mereka dan pendekatan unik untuk pembangunan,” katanya memuji pencapaian Thunderkick sebagai entiti iGaming. Pemasaran dan ketua jualan Thunderkick EMEA Fredrik Ekholm turut memuji peluang dan perkongsian itu. Dia menambah:

Ini terasa seperti satu proses yang telah berkembang selama bertahun-tahun kerana terdapat minat tulen daripada kedua-dua pihak pada suatu ketika.

Pemasaran dan ketua jualan Thunderkick EMEA Fredrik Ekholm
Ekholm Yakin Thunderkick akan Menambah Nilai pada Tawarannya
Menerusi perkongsian itu, Ekholm yakin Thunderkick akan dapat menambah nilai tawarannya. Relax Gaming telah banyak menjadi berita akhir-akhir ini. Syarikat Result SGP itu telah terbukti sebagai salah satu agregator kandungan yang paling berkuasa dalam industri, mengumpulkan banyak nama terkemuka, dan menawarkan pengguna dan pengendali perpustakaan lebih daripada 4,000 permainan dan masih banyak lagi.

Relax baru-baru ini menandatangani perkongsian terkenal baharu dengan syarikat penstriman revolusioner Livespins untuk menyediakan penstrimannya dengan pelbagai pilihan permainan yang boleh mereka pamerkan kepada pengikut mereka dan meningkatkan kesedaran tentangnya.